Met de juiste expertise aan de slag.

Bij Solitt groeien we graag organisch mee in een proces of onderneming. Elke vraag is uniek maar we herkennen de patronen om zo efficiënt mogelijk te werken. Hand in hand gaan kennis, middelen en tools voor een doeltreffend resultaat.

Transparantie dragen we hoog in het vaandel. We stellen ons kritisch op maar anderzijds denken we meteen oplossingsgericht mee. Daarbij is van belang dat alle partijen zich kunnen vinden in een samenwerking waar alle waarden en normen steeds worden gerespecteerd.

Een heldere aanpak voor een doeltreffend resultaat.

01

Idee & brainstorm

Een goed idee start in meestal met een nog beter gesprek. We nemen de tijd om te luisteren naar wat je te vertellen hebt en wat hoofdzakelijk de noden zijn. We stellen ons daarbij op in een neutrale positie om zowel klant als eindgebruiker beter te begrijpen. Doorheen het traject blijft een constante communicatie de grootste sleutel tot succes.

02

Analyse & concept

Na een verkennend gesprek en een definitieve "Go" zijn we vastberaden om onszelf in de strijd te gooien om een overtuigende analyse en- of concept voor te leggen. We stellen doelen voorop en creëren inzichten naar het eindresultaat maar we verliezen onze doelgroep niet uit het oog.

03

Uitwerking of productie

In deze fase focussen we op het uitwerken en uitrollen van het concept. We gaan zo doordacht en efficiënt mogelijk te werk om alles tot in de puntjes te finaliseren. Stap-voor-stap komen we dichter bij het eindresultaat.

04

Implementatie & oplevering

Voor online toepassing testen we op het nodige gebruiksgemak en performantie voor een klant. Bij print kijken we nauwlettend op of een proef druktechnisch aan alle normen voldoen alvorens deze wordt opgeleverd.

05

Activatie, onderhoud en opvolging

Helemaal gelanceerd of live, wat nu? We staan klaar om je indien nodig mee in het proces te begeleiden of zolang je dit nodig acht. Van produceren van je huisstijl toepassingen tot het onderhouden van je website of webapplicatie en het monitoren en bijsturen van je statistieken.

Achter het scherm.

Max Borgonjon Creatief ondernemer

Een heldere kijk met een duidelijke visie dat is wat je mag verwachten als we samen projecten uitrollen. Met meer dan 13 jaar ervaring binnen marketing en communicatie blijkt dit ook de meest doeltreffende strategie.

Als ontwerper ben je niet alleen een middel om de marketing van een onderneming te visualiseren maar je bent ook het eerste klankbord voor nieuwe ideeën of concepten. Je positie is cruciaal om je in zowel de gedachten van de klant als eindgebruiker op te stellen. Een groot inlevingsvermogen is daarbij meestal de sleutel tot succes.

Met merken op de teller zoals SD Worx, Xerius, Armonea, Euromex, Dentius en vele andere kleine en middelgrote ondernemingen is het steeds weer uitkijken naar nieuwe opportuniteiten en uitdagingen!

Expertise

Merk & identiteiten

Het bedenken van een identiteit die aansluit bij de vise van een onderneming of project.

Huisstijlen

Het uitrollen van een huisstijl en handboek met daarin de verschillende facetten zoals: logo’s, kleuren, typografie, stijlen, enz…

Iconen ontwerp

Door middel van iconen in je communicatie is de kans dat je opvalt veel groter. Tekst en beeld spreken boekdelen.

Infographics

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Dit is het doel van een infographic. Een toepassing kan oa. zijn een: jaarverslag of statistiek.

Posters & flyers

Of het nu een A0 of een A5 formaat is. Alles is mogelijk van grootdruk tot klein formaat.

Brochures & folders

Een sterke indruk nalaten met iets fysiek tastbaar? Dan denken we graag in de richting van een folder of brochure.

In- & outdoor signalisatie

Een totem of bewegwijzering plaatsen kan essentieel belang zijn om klanten of bezoekers attent te maken op aanwezigheid of richting.

Presentaties

Een template in Powerpoint of Keynote? We zetten graag een basis op zodat je de volgende keer alles zelf in handen hebt om te imponeren.

Marketing materialen

Uitrollen en bewaken van je eigen huisstijl. De opmaak en productie is bij ons in goede handen.

UX & UI

Een applicatie moet er goed uit zien maar nog belangrijker is de werking en gebruiksvriendelijkheid. We maken visuele keuzes voor jouw product.

E-mail marketing

Het bedenken van E-mail campagnes of het inzetten van mailhandlers voor digitale toepassing. Het klinkt ingewikkeld maar dat is het niet.

Webdesign & development

We ontwikkelen webapplicaties die je in eigen beheer kan onderhouden. We doen het graag voor jou maar dan is de keuze steeds vrij.

Andere wensen? We denken graag mee!

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk zeker enkele cases.

Ontdek ze hier.